Pečený losos recept so zemiakmi v horčicovej remuláde

 | 

Čas prípravy: 

30

 min

Čas varenia: 

20

 min

Ingrediencie
  • 1 smotana na šľahanie
  • 2 PL Dijónska horčica
  • 4 PL olivového
  • oleja

  • 2 žĺtky
  • 2 PL medu
  • Soľ, čierne korenie a bylinky
  • Ingrediencie
  • 1 smotana na šľahanie
  • 2 PL Dijónska horčica
  • 4 PL olivového
  • oleja

  • 2 žĺtky
  • 2 PL medu
  • Soľ, čierne korenie a bylinky
  • Nutričné hodnoty

    Billa
    Pečený losos recept - pečený losos je rýchla večera, ktorú môžete, vďaka zemiakom perfektne ochuteným horčicovou našľahanou remuládou, pozdvihnúť na slávnostné jedlo.

    Pečený losos recept so zemiakmi a skvelou horčicovou remuládou

    Postup:

    1. Zemiaky uvaríme v šupke, trochu schladíme a ošúpeme. Uložíme do tepla.
    2. Lososa zbavíme kože a nakrájame na 4 plátky. Na panvici rozohrejeme olej a lososa opečieme z obidvoch strán.
    3. Žĺtky vyšľaháme v miske nad parou, pridáme med, horčicu a smotanu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a vmiešame do ešte teplých zemiakov.
    4. Dochutíme bylinkami a podávame s lososom a 1 lyžicou Skyru na každú porciu lososa.