Talianske cestoviny máme všetci radi. Skúšali ste už aj tie menej tradičné plnené cannelloni? Skvelo chutia zapekané s tvarohom, syrom a bylinkami.

Zapekané cannelloni so syrom, bylinkami a paradajkami

  1. Najskôr si pripravíme plnku. Suroviny: tvaroh, syr a bylinky premiešame v mise.
  2. Lyžičkou potom naplníme cennelloni a poukladáme ich do plechu vedľa seba.
  3. Navrch ešte rozvrstvíme zostávajúci syr a prelejeme smotanou. Môžeme pridať aj na štvrtiny nakrájané cherry paradajky a bylinky.
  4. Zapekáme v rúre rozohriatej na 180 stupňov Celzia cca 30 až 40 minút, najskôr prikryté a potom odokryté kým nie je povrch zlatistý.
  5. Podávame s čerstvými paradajkami a bylinkami ochutenou kyslou smotanou.