Group 5129
Vyhľadajte si
restaurant_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
Line 4
Zoradiť podľa: Dôležitosť
Ingrediencie

Vrstva 1

Pečený losos recept so zemiakmi v horčicovej remuláde

Čas prípravy: 30 min
Čas varenia: 20 min

Cookučka | 113 receptov

icon-facebook icon-instagram pinterest-p-brands print_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 favorite_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 mail_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
Ingrediencie

Pečený losos recept – pečený losos je rýchla večera, ktorú môžete, vďaka zemiakom perfektne ochuteným horčicovou našľahanou remuládou, pozdvihnúť na slávnostné jedlo.

Pečený losos recept so zemiakmi a skvelou horčicovou remuládou

  1. Zemiaky uvaríme v šupke, trochu schladíme a ošúpeme. Uložíme do tepla.

  2. Lososa zbavíme kože a nakrájame na 4 plátky. Na panvici rozohrejeme olej a lososa opečieme z obidvoch strán.

  3. Žĺtky vyšľaháme v miske nad parou, pridáme med, horčicu a smotanu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a vmiešame do ešte teplých zemiakov.

  4. Dochutíme bylinkami a podávame s lososom a 1 lyžicou Skyru na každú porcu lososa.

Pre viac chutných receptov navštívte našu stránku receptykulinarium.sk.