Group 5129
Vyhľadajte si
restaurant_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
Line 4
Zoradiť podľa: Dôležitosť
Ingrediencie

  • 2 Mrkvy
  • 2 plátky Oravskej slaniny
  • 1 kvalitný paradajkový pretlak, alebo konzervované krájané paradajky
  • 1 plechovka bielej fazule
  • Tarhoňa alebo obľúbená drobná cestovina
  • Olivový olej
  • Bazalka alebo oregano

Vrstva 1

Minestrónka s paradajkami, fazuľou a slaninkou

Čas prípravy: 15 min
Čas varenia: 12 min

Cookučka | 113 receptov

icon-facebook icon-instagram pinterest-p-brands print_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 favorite_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 mail_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
minestronka s fazulou
Ingrediencie
  • 2 Mrkvy
  • 2 plátky Oravskej slaniny
  • 1 kvalitný paradajkový pretlak, alebo konzervované krájané paradajky
  • 1 plechovka bielej fazule
  • Tarhoňa alebo obľúbená drobná cestovina
  • Olivový olej
  • Bazalka alebo oregano

Minestrónka je polievka, ktorá má mnoho podôb. Je to sýta a výdatná talianska zeleninová polievka, ktorú viete namiešať na chuť presne pre vašu rodinu. Keď potrebujeme navariť domáce a teplé jedlo rýchlo, pomáhajú kvalitné pretlaky, či konzervovaná zelenina.

Minestrónka zimná a sýta so slaninkou a fazuľou v expresnej úprave

 

  1. Na oleji orestujeme nakrájanú slaninku a mrkvu. Keď mrkva zmäkne a pustí trochu farbu, pridáme paradajkový pretlak.

  2. Necháme zovrieť a pridáme horúcu vodu v potrebnom množstve.

  3. Keď je zelenina mäkká dochutíme bazalkou a / alebo oreganom a štipkou čierneho korenia.

  4. Cestovinu uvaríme zvlášť a pridáme do polievky, alebo podávame zvlášť a každý si dá sám.