Group 5129
Vyhľadajte si
restaurant_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
Line 4
Zoradiť podľa: Dôležitosť
Ingrediencie

Čo potrebujeme na kuracie rezne:

  • 2 kuracie prsia (hľadajte v letáku Billa)
  • Hrsť strúhaného parmezánu
  • Hrsť mletých orechov
  • 2 vajcia
  • Soľ, kurkuma

Na dresing:

Na zeleninovú oblohu:

  • Mrkva
  • Ľadový šalát
  • Soľ, olej a citrón

Vrstva 1

Kuracie rezne obaľované v parmezáne a orechoch

Čas prípravy: 31 min
Čas varenia: 15 min

Cookučka | 113 receptov

icon-facebook icon-instagram pinterest-p-brands print_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 favorite_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 mail_FILL0_wght300_GRAD0_opsz48
Ingrediencie

Čo potrebujeme na kuracie rezne:

  • 2 kuracie prsia (hľadajte v letáku Billa)
  • Hrsť strúhaného parmezánu
  • Hrsť mletých orechov
  • 2 vajcia
  • Soľ, kurkuma

Na dresing:

Na zeleninovú oblohu:

  • Mrkva
  • Ľadový šalát
  • Soľ, olej a citrón

Kuracie mini rezne obaľované v orechoch a parmezáne presne do ruky k chrumkavej bagete, alebo len tak so šalátom.

Kuracie rezne obaľované v orechoch a parmezáne

  1. Kuracie prsia nakrájame na menšie plátky, ktoré jemne naklepeme tĺčikom na mäso, alebo opakom noža. V jednej miske vyšľaháme vajíčka. V druhej miske premiešame mleté orechy a strúhaný parmezán so soľou. Pre peknú farbu môžeme pridať kurkumu.

  2. Rezne obaľujeme najskôr vo vajci a potom v orechovo syrovej „strúhanke“.

  3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov Celzia cca 15 min. Pridáme nakrájanú bagetu a dáme pod gril na ďalších 5 minút.

  4. Pretlak zohrejeme v menšom hrnci, primiešame smotanu, soľ, korenia a cesnak. Dresing potom vychladíme.

  5. Rezne podávame s dresingom a rýchlym šalátom typu „coleslaw“ z mrkvy, šalátu a /a alebo bielej kapusty a s mesiačikom citróna.