Kuracie mini rezne obaľované v orechoch a parmezáne presne do ruky k chrumkavej bagete, alebo len tak so šalátom.

Kuracie rezne obaľované v orechoch a parmezáne

  1. Kuracie prsia nakrájame na menšie plátky, ktoré jemne naklepeme tĺčikom na mäso, alebo opakom noža. V jednej miske vyšľaháme vajíčka. V druhej miske premiešame mleté orechy a strúhaný parmezán so soľou. Pre peknú farbu môžeme pridať kurkumu.

  2. Rezne obaľujeme najskôr vo vajci a potom v orechovo syrovej „strúhanke“.

  3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov Celzia cca 15 min. Pridáme nakrájanú bagetu a dáme pod gril na ďalších 5 minút.

  4. Pretlak zohrejeme v menšom hrnci, primiešame smotanu, soľ, korenia a cesnak. Dresing potom vychladíme.

  5. Rezne podávame s dresingom a rýchlym šalátom typu „coleslaw“ z mrkvy, šalátu a /a alebo bielej kapusty a s mesiačikom citróna.