Banán je dobrým zdrojom vitamínu B, draslíka a kyseliny listovej. Ľanové semienka obsahujú dôležitú kyselinu pre správnu činnosť mozgu – ALA (kyselina alfa-linolenová). Jablko doplní vitamíny A, B, C a kyselinu listovú. Škorica má antioxidačné účinky, znižuje vysoký krvný tlak a chráni steny ciev. Pripravte si s nami toto antioxidačné jablkovo-škoricové smoothie.

Postup prípravy na jablkovo-škoricové smoothie:

  1. Jablko umyjeme, spolu s banánom nakrájame na kúsky.
  2. Do mixéra vlejeme mlieko, pridáme škoricu, ľanové semienka a nakrájané ovocie.
  3. Rozmixujeme dohladka.

Odporúčame vyskúšať aj naše zelené smoothie s avokádom.

Pozrite si zaujímavé video na tému smoothies:

Bez omáčky s Martinom Šmahelom | Sú smoothies zdravé?