Domáca horčica ku klobáske alebo k doma podávaným hot dogom je super recept, ak chcete podávať tradičnejšie menu, ale nemáte čas vypekať mäso. S týmto receptom dobrú klobásku či kvalitné párky povýšite na originálne a rázovité menu.

Domáca horčica povýši klobásku či párky na originálne menu

  1. Semienka horčice rozmixujeme v mlynčeku na kávu alebo rozomelieme v mažiari.

  2. Prilejeme ocot a vodu a premiešame. Pridáme med, soľ a korenie a opäť premiešame. Necháme odstáť 3-4 hodiny, alebo až cez noc. Potom prilejeme olej, premiešame a zahrejeme na panvici. Následne necháme vychladnúť.

  3. Potom si zmes rozdelíme na 3 časti a postupne do prvej pridáme čili pastu, do druhej rozmixovaný ananás a do tretej nastrúhaný chren s kurkumou.

  4. Doporučujeme podávať spolu so sterilizovanými uhorkami, cibuľkou, či čalamádou ku dobrej klobáske, párkom, alebo k šunke.