Čevabčiči v atraktívnej verzii na paličkách. S klasickou plnotučnou horčicou a cibuľkou skrytou v prílohovom šaláte, je to presne ten obľúbený recept z detských čias, ktorý si toto leto môžete pripraviť aj na grile.

Malé fašírky na paličke pripravené na grile

  1. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno a pridáme do mäsa. Pridáme všetky korenia: papriku, čierne korenie, majorán, soľ, worcester a trošku oleja. Mäso dobre premiešame.
  2. Do ruky vezmeme špajlu a priamo na nej tvarujeme malé fašírky – čevabčiči. Tie potom poukladáme na grilovaciu panvicu, alebo grill a z dvoch strán grilujeme spolu približne 8 až 10 minút.
  3. Čevabčiči hneď podávame s paradajkovo cibuľkovým šalátom, ktorý ochutíme olivovým olejom a soľou.