Bryndzový koláč s cibuľkou je  kombinácia klasických chutí v delikátnejšom prevedení.

Bryndzový koláč s cibuľou a pažítkou je klasická gurmánska záležitosť

  1. Lístkové cesto rozložíme na okrúhly plech a poprepichujeme ho vidličkou. Prekryjeme papierom na pečenie a zaťažíme strukovinou. Dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca 10 min.
  2. Papier s fazuľou odstránime.
  3. Na panvici rozpustíme cukor.
  4. Cibuľu nakrájame na pekné kolieska a opatrne opečieme na karamelizovanom cukre.
  5. Opatrne rozložíme karamelizovanú cibuľu a pór.
  6. Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a vajíčkami.Vylejeme na predpečený koláč a dáme piecť na ďalších aspoň 15 až 20 minút.