Ingrediencie
Bryndzový koláč s karamelizovanou cibuľou
Čas prípravy:
45 min
Čas varenia: 25 min
Cookučka | 113 receptov
Ingrediencie
- 1 balenie lístkového cesta
- 1 balenie bryndze
- 1 Kyslá smotana
- 1 vajce
- 3 červené cibule
- 1 pór
- čierne korenie
- 1 PL trstinového cukru
Bryndzový koláč s cibuľkou je kombinácia klasických chutí v delikátnejšom prevedení.
Bryndzový koláč s cibuľou a pažítkou je klasická gurmánska záležitosť
- Lístkové cesto rozložíme na okrúhly plech a poprepichujeme ho vidličkou. Prekryjeme papierom na pečenie a zaťažíme strukovinou. Dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca 10 min.
- Papier s fazuľou odstránime.
- Na panvici rozpustíme cukor.
- Cibuľu nakrájame na pekné kolieska a opatrne opečieme na karamelizovanom cukre.
- Opatrne rozložíme karamelizovanú cibuľu a pór.
- Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a vajíčkami.Vylejeme na predpečený koláč a dáme piecť na ďalších aspoň 15 až 20 minút.